Over Ons - SmoothUtrecht

Boost Your Day!

Welkom bij SmoothUtrecht. 100 starters in Utrecht op weg helpen naar een gezonde leefstijl! Dat is de missie van waaruit SmoothUtrecht is gestart. Want gezond zijn maakt ook écht gelukkiger!

Een gezonde dag start natuurlijk in de ochtend. Even een moment nemen om te genieten van een gezond ontbijt en je boost je dag! Wij nemen het gedoe dat je hebt met het maken van een smoothie graag van je over.

Boost Your Day! is de uitdrukking die niet gaat over ons, maar over jou. Want uiteindelijk moet jij er zelf voor zorgen dat je aandacht voor je gezondheid hebt!

Oprichter Nick Overbeek startte SmoothUtrecht in 2022, omdat hij vond dat mensen wel een steuntje in de rug konden gebruiken om deze gezonde leefstijl echt waar te kunnen maken. Hij stopte volledig met werken om zich hierop te kunnen focussen. 

Inmiddels zijn wij een groeiend bedrijf, die levert bij mooie bedrijven die erg bezig zijn met de gezondheid van hun personeel en daarin voorop wil lopen. Ook staan we op de mooiste festivals en evenementen.

Dé vegan smoothie bezorger van Utrecht
Over ons: Dé vegan smoothiebezorger van Utrecht

Dé vegan smoothiebezorger

Naast onze missie vinden wij dierenwelzijn ook erg belangrijk. Wij kiezen er voor om alle producten op basis van volledig vegan (en dus lactosevrije) recepten samen te stellen. 100% puur natuur en zonder toevoegingen. 

Wij bezorgen in heel Utrecht met een gewone bezorgfiets. Dus ook geen elektrische! Dit is een bewuste keuze, want ook elektrisch rijden heeft zijn invloed op het milieu. Grondstoffen zoals lithium worden vaak onethisch gedolven. En wat is er mis met zelf te trappen?

Duurzame samenwerkingen

Wij staan altijd open voor duurzame samenwerkingen met partners die dezelfde waarden hebben als wij. Met een aantal partners hebben we hier al mooie dingen in bereikt. Heb je hiervoor ook een mooie suggestie? Laat het dan snel weten door hier contact met ons op te nemen of keep in touch via onze Instagram pagina.