Having a smoothie with.. Simplex!

Twan Burgman

Twan Burgman

Manager Werkgeluk @ Simplex

Simplex logo SmoothUtrecht

In deze eerste editie van “Having a smoothie with..” gaan we langs bij Simplex in Barneveld. Deze officiële AFAS-partner maakt het verschil door bedrijfsprocessen te optimaliseren en ontzorgt haar klanten op het gebied van payroll. Dit team van specialisten timmert erg hard aan de weg en inmiddels zijn er al 77 Simplexers aan de gang!

Twan Burgman, medewerker nummer 1, maakt vanuit zijn rol Manager Werkgeluk de medewerkers van Simplex zo gelukkig mogelijk. Een vast onderdeel van dit werkgeluk is de maandelijkse smoothiebar. Hieronder lees je meer over zijn ervaringen met SmoothUtrecht!

Hoe zijn jullie bij ons terecht gekomen?

Via een collega ben ik in contact gekomen met Nick van SmoothUtrecht. Nick stuurde precies op het juiste moment een app, want ik was toevallig op zoek naar een gezonde traktatie voor onze medewerkers!

Vanuit mijn nieuwe rol mag ik mij namelijk bezighouden met het werkgeluk binnen Simplex. Een super tof thema, waar zeker ook een gezonde versnapering bijhoort. Smoothies passen daar dus perfect bij!

"Inmiddels is het bij ons een maandelijks terugkerende traditie en is SmoothUtrecht een waar begrip binnen de organisatie!"

Waarom hebben jullie gekozen voor de smoothiebar op locatie?

Na het eerste contact hebben we direct met elkaar gebeld. Mijn idee bij de smoothies was om deze vers te bereiden en uit te delen aan de medewerkers, als het ware een soort ‘mini-event’. Dit was bij SmoothUtrecht absoluut mogelijk en nog geen twee weken later gingen de eerste SmoothUtrecht bekers over de toonbank!

Het voordeel van de smoothiebar op locatie is dat we onze medewerkers zo echt een ervaring bieden. Ze zien namelijk live hoe de smoothies bereid worden en wat de ingrediënten zijn. Verser dan dat is onmogelijk. Het komt regelmatig voor dat medewerkers nog even snel om het recept vragen voor ze aan het welverdiende weekend beginnen.

Hoe ervaren je collega's de service van SmoothUtrecht?

Inmiddels is het bij ons een maandelijks terugkerende traditie en is SmoothUtrecht een waar begrip aan het worden binnen de organisatie. De collega’s zijn iedere keer weer verrast door de nieuwe smaakcombinatie. Op naar de volgende gezonde smoothie om de collega’s weer een extra boost te geven!

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden wat SmoothUtrecht voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Heb je suggesties voor onze “Having a smoothie with..” rubriek, laat het ons dan ook even weten.

Comments: 32

Post a Comment