Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Welkom op onze terugbetaal- en retourneringsbeleid pagina. Zie hieronder wat je moet doen om in aanmerking voor terugbetaling te komen.

Terugbetaling of nieuwe order

Er kan worden gekozen voor terugbetaling of een bestelling van een nieuwe order voor dezelfde orderwaarde. Graag ontvangen wij altijd de reden waarom je een terugbetaling of een nieuwe order verwacht.

Terugbetaling zal geschieden binnen 14 dagen na aanmelding van je terugbetaalverzoek via [email protected]. Vermeld altijd je ordernummer en de bankrekening waarop je de terugbetaling wil ontvangen. Terugbetaling wordt gedaan voor de waarde van de order.

Voor een nieuwe order ontvang je een waardebon ter waarde van de bestelling waarvoor het verzoek is gedaan. Vermeld je ordernummer via [email protected] en geef aan dat je in aanmerking wil komen voor een nieuwe order. Eventuele eerdere ontvangen aanbiedingen kunnen niet meer geldig zijn. 

Retournering

Vanwege de levering van verse producten hoeven wij de goederen niet retour te ontvangen. Ons beleid is dat we jouw klacht serieus nemen en we hebben er vertrouwen in dat dit op een eerlijke wijze gebeurt.

Don’t be shy, say Hi!

Neem gerust contact op bij eventuele vragen. Stuur je mail naar [email protected].